Tjänster

Yoga - lösningsfokuserat samtal - mentorskap

YogaTalk erbjuder personlig och terapeutiskt yoga, lösningsfokuserat samtal om hur du vill vara i världen samt mentorskap om du behöver någon som går bredvid och ger stöd.

Personlig Yoga

I den personliga yogan fokuserar vi på det du behöver för att må väl i kropp och sinne. Det blir ett personligt möte där dina behov är i centrum. Vad du får med dig beror på dina frågor, önskemål och förutsättningar. Yogan innefattar allt från fysiska övningar, andning, avslappning, meditation, förhållningssätt till sig själv och andra, acceptans och att medvetandegöra.

Pris: 90 minuter 895:-. Bokar du två tillfällen på en gång är priset 1600:-

 

Lösningsfokuserat samtal

Det lösningsfokuserade samtalet utgår ifrån dig och ditt liv. Vi kommer överens om vad du har som mål och vad som behöver vara annorlunda i din vardag. I samtalet belyser vi det som fungerar och hur du ska få in mer av det i ditt liv. Vilka steg behöver du ta för att vara den du vill vara? Det är du som styr och samtalet kan vara en hjälp för dig att förtydliga och sätta ord på dina känslor och tankar, något som kan bidra till en förändring. Du äger lösningen!

Pris: 895:-. Bokar du två tillfällen på en gång är priset 1600:-

 

Mentorskap

Ibland i livet behöver vi någon som går bredvid och som kan stödja, vägleda och utmana i processen för att kunna ta nästa steg.

Kanske behöver du hjälp att hitta rätt i en byråkratisk djungel eller någon att samtala med som kan sätta sig in i din situation och vara behjälplig för att du ska komma vidare. Jag kan vara den personen.

Pris 895:- Bokar du två tillfällen på en gång är priset 1600:-

 

 

 

 

 

Osäker på vilken tjänst som passar för just dig?

Ring mig så berättar jag mer om hur jag jobbar och vi kan gemensamt komma fram till vad som passar bäst!

 

 

 

YogaTalk - Maria Ståhl Besöksadress: Kungsgatan 13 a Växjö E-mail: info@yogatalk.se Telefon: 0709-541430