Meditativa Vandringar

Meditativ vandring vid Åsnen -

Djurle Myr

Söndag 4 oktober  10.00-12.00Sjätte och sista meditationen vid Åsnen för i år!


Sex månader. Sex vackra naturområden vid och nära Åsnen. Sex söndagsförmiddagar där vi vandrar i tystnad och upplever naturen med alla våra sinnen. Vi hittar en plats där vi sitter en stund och mediterar tillsammans. Din guide är jag Maria Ståhl från YogaTalk. Yoga- och meditationslärare i Växjö sedan 2006 som under åren lett både yoga och stilla meditationer utomhus i skog- och mark men också i Växjö stadsmiljö. Jag vill ge meditationen en självklar plats i vardagen och i alla olika miljöer vi befinner oss i. Meditationerna kommer att ha olika teman inspirerade av i vilken del av Åsnenområdet vi befinner oss.

Ta med något att sitta på och eget fika. Kläder efter väder och vi ställer aldrig in!


Denna söndagsmorgon 4 oktober upptäcker vi Djurle Myr. Vägbeskrivning från Växjö: Kör mot Jät och sväng vänster mot Uråsa. När du kommer till en mycket skarp kurva tar du vänster igen mot Uråsa Idrottsplats ( det finns en skylt). Efter en liten bit svänger du vänster igen på en liten väg ner till Idrottsplatsen.

I vanliga fall så uppmuntrar jag till samåkning, men nu håller vi avstånd både mellan fysiska människokroppar och som vanligt i trafiken, mellan bilar. Vi samlas på parkeringen klockan 10.00.
Detta året är meditationerna ett samarbete mellan YogaTalk och Länsstyrelsen


Välkommen!"Min drivkraft är att få vara med och skapa förutsättningar för människor för att vi ska kunna leva så bra liv som möjligt tillsammans."


                         Maria Ståhl


         Just nu!  • LunchYogaNidra drop-in onsdagar under oktober    12.00-12.45
  • Meditativ vandring - Djurle myr Söndag 4 oktober 10.00-12.00

Kontaktuppgifter


YogaTalk

Kungsgatan 13A, plan 2

Växjö

Email: info@yogatalk.se

Phone +46 (0)709-541430

Swish: 123 354 99 12

Bankgiro: 594-1612